Efterårsskuet i Holbæk

Efterårsskuet i Holbæk

I weekenden, har vi været på dyrskue i Holbæk. Det er Herefordforeningen som afholder deres eget efterårsskue i Andelslandsbyen. Det er et lille super hyggeligt dyrskue og vejret var perfekt.

Desværre var dommerne ikke på vores side, så det blev ikke til nogen placeringer, men så er det jo godt, at det er hyggeligt at være der. 🙂 og mange gode kollegaer at dele viden og spas med. Nogen bonderøve bliver som små drenge igen.

Nedenfor nogen stemningsbilleder fra weekenden.

 

Første billede er Micas, som skal have vores Otilia med hjem – de er allerede ved at være gode venner. Sidste billede er vores flaskebarn Nora, som det lykkedes Robin at vriste ud af familien Arends i weekenden. Nora er bare så sød, pas godt på hende, Robin.

Comments are closed.