Køerne lukkes ud

Køerne lukkes ud

Så kom dagen, hvor køerne lukkes ud. Det var en rigtig god dag for os, og helt sikkert en helt perfekt dag for  køerne.

De første besøgende kom lidt over 10, så der var god tid til at hilse på køerne i stalden. Natascha og Benny var klar til at svare på de spørgsmål de besøgende eventuelt havde. Der var mulighed for at prøve at sidde i en traktor, gravemaskine eller minilæsser. Der var et skilt, hvor man kunne se, hvad de forskellige køer og kalve hedder og så var der FunFacts om køer, som for eksempel, hvor lang til tager det en ko at rejse sig?.

Solen skinnede fra en skyfri himmel, så man havde også mulighed for at nyde vejret i haven.

Kl. 12.00 åbnede Benny så lågen, og alle køer og kvier løb glædestrålende ud. Kalvene havde ikke prøvet det før, så de var lidt tilbageholdende. Vi var forberedte, så vi fik dem “skubbet” ud, og det varede ikke længe, før kalvene elskede deres nye tilværelse.

Da køerne var lukket ud, var der mulighed for at købe en pølse og nyde den i haven, handle i gårdbutikken eller blot at tage en kop kaffe med en småkage til.

Efter vores vurdering, var der ca 450 besøgende, tusind tak for besøget til jer alle. Vi håber I havde en god oplevelse. Vi nåede desværre ikke at tale med jer alle. I er altid velkomne til at komme forbi en anden dag og se køerne, og stille alle de spørgsmål I har lyst til.

Denne dag, kan kun lykkedes, fordi vores børn, svigerbørn og andre hjælpere troligt stiller op. Tusind tak for det.

Se flere billeder fra dagen her:

 

 

Comments are closed.