— AFLYST – AFLYST – AFLYST – AFLYST — Vi lukker køerne med deres kalve ud:

— AFLYST – AFLYST – AFLYST – AFLYST — Vi lukker køerne med deres kalve ud:

Vi føler, at vi desværre er nødsaget til at aflyse vores arrangement med ud lukning af vores køer med deres kalve. Køerne skal selvfølgelig ikke snydet, så de bliver lukket ud, og vi lover at optage det på video og uploade det her på hjemmesiden og på facebook siden.

Søndag den 26. april 2020 kl. 12.00

Bliv klogere på det kød du spiser, eller bare kend dit kød. Vores dyr er meget tillidsfulde, da vi snakker med dem hver dag. Vi mener at dyr der har haft et godt liv, smager bedre. Vi har dyrevelfærd i højsæde. Har du spørgsmål, så kom endelig, vi vil med glæde svare på jeres spørgsmål, hvis altså vi kan.

Tag din nabo/børn/svigermor/onkel/kollega med eller kom alene og se vores 14 Hereford køer danse. Før kl. 12.00, er der mulighed for at se de forventningsfulde køer i stalden.

Gårdbutikken er åben med salg af kvalitets oksekød af egen avl. Vi har kødstykker til grillen, til simreretter, til gryderetter, til ovnen mm. Derudover har vi bag-selv leverpostej, pølser og spegepølser. Vi giver 10% i dagens anledning.

Der vil være mulighed for køb af grillede pølser fra gårdbutikken med tilbehør og drikkevarer.

Comments are closed.