Smag i Sorø

Smag i Sorø

Enemærkegaards Hereford var for første gang til Smag i Sorø i søndags, hvor vi havde et lille udvalg og smagsprøver med fra Gårdbutikken. Det var en rigtig god dag.

De besøgende var der af interesse for det lokale, de små producenter med hver vores “særlige”, og det var bare en god oplevelse. Desværre var vi ikke forberedte nok, så vores smagsprøver var udsolgte efter 2 timer. Det ved vi så til næste år.

Der var spørgsmål om alt muligt fra vægt, og om de er stressede når de lukkes ud og derfor danser. og så var der “nøj se”, “ihh”, “hold da lige op” til vores billeder af dyrene. Vi talte med kunder uafbrudt i 6 timer, så mange kunder, at vi ikke engang nåede at få frokost.

Billederne fra dagen er lige inden det hele går i gang, ellers var der ikke tid til at tage billeder.

Alt i alt en rigtig god dag. Vi har sat X i kalenderen Palmesøndag 2019. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *