Køerne blev lukket ud

Køerne blev lukket ud

Søndag den 22/4 lukkede vi køerne ud kl. 12.00 præcis.

Vi havde invitereret alle, som havde lyst til at se det. Vi havde lavet en event på facebook, og delt den i forskellige grupper. Vi havde delt flyers ud på messe, det kom i flere aviser og i Guiden på TV Øst.

Vi var meget spændte, kl. 10.30 kom de første, og inden kl. 12, var der nok 300-350 gæster. Solen skinnede fra en skyfri himmel, gæsterne var glade og der blev rigtig hygget i haven. Køerne dansede, kalvene var usikre, men opdagede hurtigt det gode ved “fri løb på græsmark”. Der blev grillet pølser fra gårdbutikken som kunne købes og der var kaffe på kanden. Tak til vores gode hjælpere, vi havde en dejlig dag, som helt sikkert gentages til næste år

Landbrugsnyt var på besøg, og det kom der denne artikel ud af.

Her er lidt billeder fra dagen, se flere under galleri

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *